Menu Sluiten

Over mij

TSeverens_stien_17Eerst en vooral: Welkom!

Verhalen en teksten, soms lange teksten, schrijven doe ik voor het leven. Dat gebeurd vanzelf. Mezelf voorstellen, omschrijven lijkt wel ineens een hele opgave voor me te zijn. Toch maar eens een poging wagen. Mijn missie met deze blog is in de eerste plaats voor mezelf. Een plekje op het internet waar ik alles (lees: stapels papieren) wat ik elke dag opschrijf, nu ook écht bij te houden. Een plekje waar ik kwijt kan wat ik wil, waar ik een stukje van mijn creativiteit in mag steken. Van gedichten, tot foto’s, van lange verhalen over reizen, levensvragen, mijn zoektocht in het leven, tot inspirerende en humoristische artikelen. Een combinatie van mezelf.

Welkom, lieve lezer. Mijn naam is Stien. Ik ben 20 jaar jong. Afkomstig uit Leuven en wonende in Gent, tussen een hoop toffe vrienden. Ik ben dol op schrijven, reizen, kopjes goed ruikende koffie, social media, marathons lopen, lekker eten, inspirerende teksten, mijn vrienden, mijn lieve familie,….

Mijn grote liefde is reizen. Na mijn avontuur in Amerika en in Spanje ben ik steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mijn grote passie acteren. Dat vond ik toch ook wel de moeite waard om even apart te vernoemen, nu jullie hier toch zijn om mij te leren kennen. Een passie die ik ondertussen jaren terug ontdekte, die hopelijk nog veel voor en in mijn leven zal betekenen én veranderen.

Dus: Welkom, lieve lezer. Ik hoop dat je hier graag nog eens terugkomt, zo af en toe, tussen de chaos van ieders leven, om te genieten van mijn schrijfsels, om geïnspireerd te mogen worden, om op te vrolijken van mijn nuchterheid en enthousiasme.

Enjoy! 🙂

Liefs,

Stien <3