Menu Sluiten

Currently…

…Loving// Eres mía – Romeo Santos// zwarte koffie om 10u12 ‘s ochtends // overenthousiaste leerkrachten waarvoor ik zo terug naar Salamanca zou vertrekken. Nagenietend van mijn laatste Spanje-avontuur en van de kerstdagen. Hoelang ik al terug in België ben….? 4 dagen, toch..? Oh, nee, 6 weken, sorry…

Het – voor mij bijna ongekende- familiegevoel van na al die jaren weer even fulltime ’thuis’ te wonen – doet goed en verlicht de -evenzeer iets nieuw- heimee naar zowel Spanje, als Amerika, als naar mijn afgelopen tienerjaren met bijhorende vrienden, als,..  Ze moesten eens weten hoe graag ik hen zie.

—————————————————————————————————————————————

…Reading// dagboekfragmenten van 4 april 2018 // Englisg collex exercises taal&tekst I hoofdstuk 2.3.2.1 // Instagramaccounts met #backontrack hashtacks waar mijn nuchtere ‘Lifegoeson’ -mentaliteit probeert door te kijken en ík meer zoiets heb van; dat kan het hele jaar nog wel, we zijn nog maar januari…’/…Lezen, een wel te bespreken onderwerp. Alsof mijn hoofd op dit moment- en vraag me niet om dit uit te typen- overloopt van hersenspinsels die soms meer kwaad dan goed lijken te doen als het gaat om het in stant houden van dagelijkse bezigheden zoals studeren, sporten – of misschien is dat de enige uitzondering hierop-, en dus ook, lezen. Mijn gedachten maken elke zin waaraan ik begin namelijk zélf af, en nog eens anderhalve pagina verder wordt ik overspoeld door het gevoel van onrust. ‘Dat ik tijd aan het verliezen ben’. Jammer. Volgende keer misschien. 

————————————————————————————————————————————-

…Doing// Studeren / to-do-lijstjes maken / voor de helft afwerken / en weer studeren. Al lijk ik aan dat laatste weinig toe te komen, tussen schrijven, vrijwilligerswerk, dwarsfluitlessen, Spaanse lessen, bullet journallen (is dit al een erkend werkwoord?), paardrijden en – veel- nadenken door. / Een overvolle sportschool trotseren die overloopt van goede voornemens – tot heden standgehouden.

203730_962_1210851843438-hersenspinsels

…Eating// Niet Instagram-foto-waardige havermoutpap met peer. Na het verorberen en uitproberen van mijn nieuw ingeslagen voorraad aan vegan producten-van amandelpasta met cacaopoeder of lijnzaadconfituur-waarvan de verpakking je graag doen geloven dat je er vleugels van zult krijgen- is het vandaag weer back to basic. Lopen of niet, mijn stresslevel wordt soms-vaak- bestreden met chocolade. Veel chocolade.

—————————————————————————————————————————————–

…Watching//Ocho apellidos Vascos, zo ongeveer de beste Spaanstalige film die er bestaat te noemen./ Eat pray love. Again. / En euhm, tja, zowat van alles door elkaar.

—————————————————————————————————————————————–

…Loving//Nog eens. Het zou de hoofdzaak van het leven zijn, toch?// Winter. Sneeuw. Regen iets minder / Brieven / Mijn nieuw assortiment aan pastelkleurige markeerstiften die mijn cursussen overzichtelijker of nóg chaotischer aan het maken zijn / Het in elkaar steken van fotoboeken van de afgelopen 7 reizen uit mijn leven-beseffende dat ik per direct moeten stoppen met klagen. Óf dat het tijd is om mijn volgende reis uit te stippelen, maar dat durf ik nu nog niet zo goed luidop uit te spreken. Nog heel even wachten.

Home sweet home, het is hier zo slecht nog niet.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *