Menu Sluiten

Review: hexagons van Fotocadeau.nl!

Een tijdje terug werd ik benaderd door www.fotocadeau.nl met de vraag of ik zin had om één van hun nieuwste producten naar keuze uit te kiezen en te reviewen. Dat doe ik natuurlijk met veel plezier! Ik heb al eens eerder iets van hen toegestuurd gekregen en was toen heel tevreden.

Dit moment kwam eigenlijk als geroepen. Zeker in deze tijden is het extra tof en waardevol om foto’s te bekijken, te laten afdrukken of cadeau te geven. Misschien is het eindelijk eens de moment voor velen om zich met jarenlange fotoboeken bezig te houden en bij te werken. 🙂 Sommige momenten moet je gewoon koesteren.

Ik besloot voor de Hexagons te gaan – ik had deze al een paar keer voorbij zien komen en vond dit er altijd heel mooi uitzien – en cadeau te geven aan mijn oma. Met foto’s maak je altijd iemand blij! Ik maakte een selectie van vakantiefoto’s van de afgelopen jaren, en het is een mix geworden van foto’s uit Sevilla, Salamanca, Cádiz en Córdoba en van mijn ouders, mijn zus en mezelf. Zo’n Hexagon kan je hier bestellen, en je hebt de keuze van hoeveel je er wilt en welk formaat.

Ik ben heel blij met het resultaat! Na slechts een paar klikken en een paar dagen levertijd, werd mijn pakketje bezorgd. De keuze aan soorten canvassen en formaten is heel groot. Ook hebben ze collages, wereldkaarten, posters en meer. Deze Landkaart Europa komt binnenkort in hun assortiment. Ideaal om dus cadeau te geven of je eigen muur mee op de vrolijken. Ik ben alvast enthousiast! Kijk je mee naar het resultaat?

#StravelienAd. In samenwerking met www.fotocadeau.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *