Menu Sluiten

En we zijn (bijna) vertrokken…#StraveliennaarSpanje

Ik schuif mijn boeken opzij, zet Spaanse muziek op en een leeg wit document voor mijn ogen staat klaar. Tijd om te schrijven. Geen tekort aan inspiratie vandaag. Hoewel het feit dat ik over welgeteld 8 uur in Spanje rondloop mij op dit moment zou kunnen motiveren om Spaans te studeren, leidt het mijn gedachten alleen maar af. Ik kan niet wáchten om te vertrekken. Om doorheen de straten van Sevilla en Cádiz te lopen, om de zon in het zuiden te zien ondergaan, om mijzelf de horen b(r)abbelen in het Spaans.

Brabbelen, zal het inderdaad worden. Na het afleggen van vier mondelinge examens afgelopen maand voor de vakken Engels, Frans, Duits en Nederlands, lijkt dat Spaans nergens meer te bekennen. Als dat maar goed komt straks. 🙂

De cursus tot hoofdanimator die ik gisteren afronde, ging immers wel enorm goed. Ik leerde een hele hoop geweldige mensen kennen, genoot van elke vormingssessie die we kregen, werd elke dag net iets meer uitgedaagd en leerde vanalles bij wat van pas kan komen in mijn verdere jeugdwerk-carrière als hoofdanimator in spé! 🙂 Ik heb er ineens heel veel zin in gekregen om zo snel mogelijk mij stage te doen. Ik zit met mijn hoofd dus nog grotendeels op cursus, maar dat zal straks wel snel genoeg veranderen in het vliegtuig.

Ik kijk er eerlijk gezegd wel naar uit om nog eens door een overvolle luchthaven te lopen, mensen te bestuderen en -zenuwachtig maar vol goesting- te wachten tot ik eindelijk kan instapen in het vliegtuig. Om vervolgens een paar uur later aan te komen waar ik wil zijn. De meest ideale situatie? In slaap vallen nét na het opstijgen en wakker orden vlak voor het landen.

Mijn valies staat nét klaar, of beter gezegd: er past gewoon niets meer bij op dit moment, dus daar maak ik me ondertussen ook niet al te veel zorgen meer over.

Zo, ik ga het hierbij laten voor vandaag, om mijn laatste paar uur thuis offline door te brengen….Ik beloof dat ik jullie snel op de hoogte houd via mijn blog, een briefje, een sms’je…stuur maar iets als je benieuwd bent hoe het daar met me gaat! & dan wens ik jullie allemaal een geweldig mooie zomer toe! Waar dat ook moge zijn…Tot in september. X

Heel veel groetjes,

STravelIEN

on her way….

 

1 reactie

  1. Li Gommeren

    Hallo Stien,
    Al gehoord dat je slechts drie uur per dag moet werken! Wat een meevaller, niet? Dan heb je wel heel veel tijd over om Spaans te studeren en dat zal daarna goed van pas komen!!!
    Geniet er heel erg van! Niet te warm? Of doet het zuiderse windje je goed? Morgen komen mama, papa en Britt bij mij en Boris mosselen eten. We zullen je missen!!
    Dikke kussen van oma en ik wacht met spanning op je volgende schrijfsels. oma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *