Menu Sluiten

♥️ Moments to Love ♥️ #3

Ik denk dat ik mezelf gelukkig mag prijzen dat ik door alle sh*t van het dagelijks leven heen, wat van kleine typische Stien-problemen die meestal wel vanzelf overgaan tot real struggles gaat, het nog steeds een gemakkelijke opgave vind om iedere maand opnieuw weer zoveel dingen te kunnen opsommen waar ik blij van werd. Oprechte geluksmomentjes die de dag at the end dubbel zo leuk of speciaal maakten. Op deze rustige zaterdag (lees: in yogakleding dwarsliggend op mijn bed, afwisselend studeren en bloggen, aan mijn tweede tas koffie in een uur en vooral niet van plan om er vandaag productiever op te worden), deel ik met veel plezier die geluksmomentjes met jullie. En dat zijn er nogal wat, nog maar op de helft van de maand. Enjoy reading.. Ohja, en neem gerust zelf ook even een kopje koffie voor je begint. Fijne zaterdag nog! x

♥️ Het feit dat mijn spierpijn (die echt begon aan mijn rug en eindigde bij mijn voeten) van de marathon na een paar dagen rust zo goed als voorbij was en dat ik er niéts aan overgehouden heb dat op een blessure lijkt ♥️ mijn nieuwe agenda, die nu al volgekrabbeld staat met fluorkleurtjes en uitroeptekens en zo van die dingen waar ik mij tussen het studeren door weleens mee bezig houd ♥️ Bloggen ♥️ De trein naar Leuven nemen voor één of andere reden ♥️ De rookmachine, die geregeld wel eens aanstaat in ons huis ♥️ De gietende regen, ja, ik vind het wel iets hebben ♥️Het feit dat ik eindelijk…éindelijk een concept voor ogen heb om een boek over te schrijven. Als je me al langer volgt dan weet je dat ik het al een paar keer heb laten vallen ♥️ Gaan filmen met Thomas. Ofja, hij filmt, ik doe maar iets. Lopen en vallen en spelen en schreeuwen enzo ♥️ Grey’s Anatomy. Ik zit in het eerste seizoen en kan er nog niet veel over vertellen, maar ’t is crazy ♥️ De latte speculaas die ze verkopen op de hoek van de Korenmarkt als je van bij ons thuis naar mijn campus wandelt (ik moet een omweg nemen om niet dagelijks 3,5 euro aan koffie kwijt te zijn) ♥️ de unicorn in Thomas zijn kamer (geen vragen bij stellen, haha) ♥️ door Brugge wandelen met mijn ouders ♥️ mijn tweede marathon in het vooruitzicht (op 29-3-’20), deze keer wel met streeftijd en een iets beter uitgewerkt plan ♥️ het feit dat ik de afgelopen weken een aantal dingen heb leren aanvaarden zoals ze zijn ♥️ afgelopen nacht, die nogal onverwacht dansend werd doorgebracht ♥️ mijn allerleukste huisgenoten die om 4u ’s ochtends mijn kamer komen binnenvallen om te zeggen dat ze pizza zijn gaan halen ♥️ de housemeetings met ons vier samen die sinds kort geïntroduceerd zijn en waar Thomas dan heel serieus een verslag van schrijft op zijn typemachine ♥️ conversaties voeren van verdiep tot verdiep ♥️  dat over over TWEE MAANDEN al kerstvakantie is ♥️ de chocolate cookies die ze in de Ikea verkopen, en alleen in de Ikea, ’t is dat er nu al even niemand van ons vier daar geweest is of moet zijn, maar anders zijn ze vrij standaard in huis ♥️ My Little Pony muziek horen doorheen het huis ♥️ Saboteuuuur spelen ♥️

Liefs,

Stravelien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *