Menu Sluiten

♥️ Moments To Love ♥️ #4

Things to love in life..Moments to love in life…Om het ‘positive thinking’-aspect even een boost te geven op mijn blog én in het leven, of om je gewoon te inspireren en te laten weten waar ik blij van werd deze maand. Of om er zelf ook eens over na te denken. Voor het geval je er deze maand nog niet bij had stil gestaan. Nog minder dan één maand tot 2020, bizar. Ergens tussen de marathon en kerstmis. Ergens tussen de herfst en de winter. En nog héél even voor een stormloop aan examens. Laten we beginnen…

♥️Ice Prinses. die ik ondertussen al drie keer gezien heb in vijf dagen, haha. ♥️ Een huge house clean up met ons vier én kerstmuziek op de achtergrond, op een random zondag in november ♥️ iedereen die hier constant bij ons thuis komt logeren, blijft eten, blijft studeren,… het mag nu met de examenperiode wel even minderen, want mijn concentratie is ver te zoeken, maar iedereen is hier altijd welkom ♥️ gaan schaatsen met Thomas en Abigail ♥️ het feit dat ik zomaar even de fiets van de buren mag lenen om ergens te geraken, en dat mijn eigen fiets eindelijk in gent is geraakt ♥️ covers van Alexandra Porat, zo’n aanstekelijke stem ♥️ De Grote Saboteur spelletjesavond afgelopen vrijdag, waarbij er aan de lopende band gesaboteerd, gelogen en samengespannen werd en we uiteindelijk pas om 5u ’s ochtends in ons bed belandden ♥️ Het feit dat ik sinds een paar weken elk weekend ga werken, is echt bevrijdend na een hele week les ♥️  Mijn TOP-collega’s ♥️ Family dinners met ons vier ♥️ Thomas zijn kooklessen ♥️ bijna 7km lopen op een woensdagochtend, terwijl je Fitbit eerst 5km aangaf (ik vond al dat ik heel weinig en traag liep de laatste tijd, dat ding liep gewoon achter op mij :)) ♥️ spelletjesavond met de overburen ♥️Dat een groot deel van mijn nichten en neven nu ook in gent wonen en ik vorige week spontaan twee keer een lift kreeg ♥️  de boodschappen die (meestal) maandagavond weer gedaan zijn voor een week ♥️ mijn (studie/werk)planning in mijn agenda én aan mijn muur ♥️ voor de 1001e keer naar ‘Into the unknow’ van Frozen luisteren zonder het zelf op te zetten ♥️ dat het over drie weken al kerstmis is (lees: heel veel schaatsen, bijslapen, eten, werken, lopen en euhm.. ja studeren natuurlijk) ♥️langsgaan bij mijn ouders op zondagnamiddag ♥️ Dat mijn naam ‘Stien’ door zo goed als niemand in mijn omgeving meer gebruikt wordt en ik door iedereen wordt aangesproken als Stravelien, ja, dat vind ik beter klinken ♥️

Liefs,

Stravelien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *