Menu Sluiten

♥️ Moments To Love ♥️ #6

Things to love in life..Moments to love in life…Om het ‘positive thinking’-aspect even een boost te geven op mijn blog én in het leven, juist nu, in deze vreemde tijd, waarin liefde en geluksmomentjes vooral, liefst enkel en alleen, online met de rest van de wereld gedeeld kunnen worden…Om juist in tijden als dit stil te staan bij alles wat belangrijk is voor ons, en dat af en toe aan de ander te laten weten. Vandaag laat ik jullie weer eens weten waar ik blij van werd de afgelopen maand! Lees mee!

♥️ Dat hardlopen mijn sport is, en niet zwemmen of eender welke teamsport. Ik kan, en mág nog steeds de deur uit moest ik daar zin in hebben ♥️ dat de loop-comunity van mensen zich in sneltempo aan het vergroten is deze maanden, juist omdat mensen beseffen welke vrijheid lopen te bieden heeft, als dat nog maar het enige is waarvoor je de deur uit kan ♥️ Dat we een geweldig, maar echt geweldig dakterras hebben in Gent, waar de zon recht opstaat van 11u tot 15u overdag, zodat ik toch elke dag nog een beetje buiten ben ♥️ yoga met mijn huisgenoten, ook dat doen we gewoon op het dak in de zon ♥️ de marathon is dan misschien wel afgelast, ik heb nu ook gewoon een paar extra maanden gekregen om er naar uit te kijken ♥️ mijn agenda die leeg is, gewoon echt helemaal leeg. Nu weet ik ook eens hoe dat voelt ♥️ de steunberichten, samenhorigheid en acties die via social media op poten worden gezet en grote dingen bereiken zonder met elkaar in contact te komen vind ik geweldig om te zien ♥️ social media nog meer gaan waarderen ♥️ zo ongeveer alles nog meer gaan waarderen ♥️ onze overburen die spontaan pannenkoeken voor ons bakken op maandagochtend, en koffie drinken op straat, op corona-veilige afstand weliswaar ♥️ dat ik soms het gevoel heb dat het zomervakantie is, dan wel met examens aan het einde van de rit ♥️ geen stress meer om ergens op tijd te geraken, afspraken te verplaatsen, mails te beantwoorden en op drie plaatsen tegelijkertijd moeten zijn ♥️ dat mijn Spaanse gastfamilie en ik nog steeds, na 1,5 jaar, regelmatig over en weer sturen en dat ook daar alles goed met hen gaat ♥️ ’s ochtends vroeg naar de bakker gaan voor koffiekoeken, elke tien minuten buiten voelen als een cadeautje (en gezien ik toch het enige ochtendmens hier in huis ben, heb ik ineens een paar uur me-time per dag)♥️ Dat ik elke maand opnieuw een lijstje als dit kan maken, en het kost me hooguit twintig minuten denktijd ♥️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *