Menu Sluiten

Welkom op STravelIEN!

DSC_5530 (2)Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Stien. Ik geniet van schrijven, lezen, eten en reizen.

Via mij blog wil ik je meenemen in mijn wereldje, dat veelal bestaat uit de bovenste vier aspecten. Vooral dat reizen, vandaar ‘Travel’ in de titel. En mijn naam. Je hoeft niet altijd origineel te zijn, toch?

Mijn grootste passie is acteren. Nog nét iets meer dan alles wat hierboven vermeld staat. Iets waar ik voor en van wil leven, iets waar ik nog zo lang mogelijk van wil genieten.

Waarover ik zal gaan schrijven? Hetgeen mij op dit moment bezighoudt, zich afspeelt in mijn hoofd, wat ik graag wil delen hetgeen waar ik op dit moment van denk dat het zo’n moment is, dat gewoon opgeschreven moét worden.

Ik wil je inspireren met persoonlijke verhalen, dromen, gedichten & reisverhalen,….

Ik ben sinds kort terug van een maandje Spanje….and you’ll read everything about it!

Enjoy!

1 reactie

  1. Pingback:Nieuw jaar voor Stravelien! Favoriete blogposts 2017 – STravelIEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *