Menu Sluiten

♥️ Moments to Love ♥️ #1

Things to love in life..Moments to love in life…Om het ‘positive thinking’-aspect even een boost te geven op mijn blog én in het leven, of om je gewoon te inspireren en te laten weten waar ik blij van werd deze maand. Of om er zelf ook eens over na te denken. Voor het geval je er deze maand nog niet bij had stil gestaan. Waar werd jij blij van deze zomer? Laten we beginnen…

TSeverens_stien_17

♥️ Over een een paar dagen de sleutel van ons paleisje in Gent waar ik samen met de liefste mensen ter wereld de beste jaren van mijn leven ga beleven ♥️ mijn ouders die ondanks al mijn struggles lief blijven doen tegen mij ♥️ Het concert van Alvaro Soler afgelopen weekend waarbij ik vlák voor het podium stond, puur genieten ♥️ eigenlijk al Alvaro Soler zijn muziek die ik van achter naar voor kan meezingen, elke dag weer opnieuw ♥️ Dat mijn rijangst over leek te zijn toen ik onlangs in de auto stapte ♥️ vakantiefoto’s terugkijken van dit jaar, vorig jaar,.. ♥️ terugdenken aan Flowtrack, met enkel en alleen mooie herinneringen ♥️ Dat de marathon van Brussel nu echt wel dichterbij komt en dat ik, blessure of niet, voorbereid of niet, kéihard van elke kilometer ga proberen te genieten ♥️ Lange duurlopen van 20 kilometer die mij het gevoel geven dat ik de wereld aankan ♥️ de welverdiende (en zeer nodige) douche die daarop volgt ♥️ Annemerel haar blog die mij elke dag inspireert ♥️ wanneer de chaos in mijn hoofd even wordt stilgelegd ♥️ als eerste wakker worden ’s ochtends ♥️ Jeugdwerk, wanneer vijf kinderen tegelijkertijd aan je komen hangen en je het gevoel dat je het goed doet als moni ♥️ verkleden, kampdansen en volhangen met verf, dat blijft ook leuk als je ouder wordt ♥️ Mijn Spaanse familie en ik die wekelijks berichtjes en foto’s heen en weer sturen om elkaar op de hoogte te houden van ons leven ♥️ Dat dat 20-zijn, toch echt wel een topleeftijd is ♥️ Koffiedates met vrienden ♥️ kunnen eten wat ik wil zonder schuldgevoel want ‘we lopen morgen toch weer 16km’ ♥️ Dat ik het boek ‘The fittest you’ van Gudrun Hespel in een dag of drie had uitgelezen omdat het zó belachelijk goed geschreven is ♥️ nog heeeeeel eventjes zomer ♥️ de nieuwe katjes van mijn zus waar ik stapelverliefd op ben ♥️ schrijven op zondagochtend ♥️ Dat we over een paar dagen de sleutel van ons huisje ontvangen en kunnen beginnen inrichten…Oh wacht, had ik dat al gezegd? 😉

Liefs,

Stien ♥️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *