Menu Sluiten

♥️ Moments to Love ♥️ #2

Things to love in life..Moments to love in life…Op deze regenachtige laatste dag van de week, de dag ná onze housewarming en de dag vóór een drukke lesweek (ofja, nu niet echt drukker dan anders), neem ik nog even twintig minuten van mijn tijd om alles op te schrijven waar ik blij van word.

♥️ Ons huis in Gent dat zo goed als ‘af’ begint te geraken ♥️ onze housewarming afgelopen nacht waarbij de boel opnieuw compleet ontploft is, maar waar na zes uur kuisen met vier man (en een paar extra helpers) niks meer van te zien is ♥️ IEDEREEN die op onze housewarming gisteren aanwezig was, we love jullie ♥️ Onze overburen, die er ook waren. We gingen hen eigenlijk gewoon even inlichten over ‘dat er wel een beetje lawaai kon zijn’, maar toen ze onze leeftijd leken te hebben hebben we ze maar ineens uitgenodigd. Ik denk dat het toekomstige vrienden van ons gaan worden..Fun fact: twee van de drie hebben vroedkunde gestudeerd en ik kan van hen de stagepakjes overkopen. Top, moet ik daar de deur al niet meer voor uit. ♥️ Saboteur spelen met Thomas, Abi & Clara, topavonden ♥️ Gent, zoveel liefde voor Gent ♥️ de állereerste tas koffie ’s ochtends, die ik niet eens zelf moet zetten ♥️ de wereldkaart aan mijn muur ♥️ mijn weekplanning maken in zes verschillende kleuren zodat ik er zelf aan uitkan ♥️ treinreizen tussen Gent en Leuven ♥️ pizza-movie nights op vrijdagavond (of als we eens geen zin hebben om te koken..) ♥️ Het Eiland kijken, onze nieuwste verslaving ♥️ mijn mede-studenten elke dag terugzien tijdens de les. Er wordt wat afgelachen, tijdens die praktijklessen, waar injectiebuisjes weleens door het lokaal vliegen en de ene steriliteitsfout na de andere gemaakt wordt waarna we helemaal opnieuw kunnen beginnen en de tafel een vijver van ontsmettingsmiddel wordt. Om maar een voorbeeld te geven.. ♥️ mijn portfolio coach met wie ik heel toffe en motiverende gesprekken kan hebben ♥️ het feit dat ik biiiijjjjna de marathon achter de rug heb en weer andere dingen prioriteit kan geven ♥️ het moment dat één van mijn huisgenoten/vrienden roept dat het eten klaar is ♥️ Naar Thuis kijken waarbij Thomas en Abi helemaal crazy worden ♥️ Zelfgemaakte sushi met rode wijn ennnn…nog een spelletje Saboteur! ♥️

Zo, dat was het voor vandaag! Ik denk dat het wel een beetje duidelijk is dat mijn leven om lopen, studeren, vrienden, eten en feestjes draait. Laat dat nog maar een paar jaar duren. 🙂

Liefs,

Stien

IMG_20180910_223620_391

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *