Menu Sluiten

De 2O food vragen tag

Dacht ik eerst nog niet mee te doen aan het concept ‘TAGS’ (hoeveel soorten tags bestaan er al wel niet in bloggersland?!), zit ik nu al aan mijn derde in nog geen twee weken tijd, haha. Uitzonderingen kunnen gemaakt worden, ook op Stravelien! 🙂 Ik vind ze namelijk wél heel leuk om in te vullen en het geeft voor jullie toch een mooi overzicht om mijn mening te horen of iets dieper in te gaan op één bepaald onderwerp. Deze tag heb ik overgenomen van Pauline van Paulines keuken, zij maakte deze 25 vragen. Ik heb er vijf achterwege gelaten en 20 vragen voor jullie ingevuld! Ik heb het eerste geantwoord dat in me opkwam en laat vandaag aan jullie mijn antwoorden zien. Zet je rustig in de zetel (het zijn er behoorlijk veel..) en lees gezellig mee, hier gaan we…
Wat is je favoriete ontbijt?

Havermoutpap met banaan. Altijd met een kop thee erbij. Of koffie, tijdens de examens. Of als ik moet opstaan veel te vroeg ’s ochtends. Of yoghurt, heel af en toe, ook weer met banaan.
Hoe drink je je koffie?

Op alle soorten manieren die er bestaan denk ik, haha. Als ik écht even nood heb aan koffie, dan gewoon zwart. Alle andere keren met een beetje melk en op café of meteen na de maaltijd, standaard een cappuccino. En ijskoffies. I love it. Nu probeer ik de laatste tijd koemelk zoveel mogelijk te vermijden, maar op veel plaatsen waar je koffie kan krijgen, kan je vaak sojamelk krijgen.
Wat zit er op je lievelingsbroodje?

Heb ik niet. Ik ben geen fan van brood. Als ik dan echt moet kiezen; hummus, sla, komkommer en tomaat. Maar ik eet toch liever iets anders…
Soep of salade?

Salade. Geen idee waarom. Waarom calorieën drinken, als je ze ook kan eten, denk ik dan.
Wat is je favoriete kookboek?

Heb ik ook niet, haha. Het wordt nog saai voor jullie om te lezen…Ik zou héél graag beter leren koken maar verder dan pasta kom ik toch nog niet. We hebben er genoeg in de kast staan en dan blader ik er wel eens graag door. Vervolgens besluit ik dat het er toch iets te moeilijk uitziet.
Nooit meer zoet of nooit meer hartig?

Nooit meer zoet. Ik snoep sowieso al niett. Als ik iets ongezond eet, is het meestal vettig of hart, niet zoet, dus.
Welke keuken (land) is je favoriet?

De Aziatische keuken in het algemeen vind ik gewoon geweldig.
Wat is je meest ultieme guilty pleasure?

Ijskoffie, citroen mirengue taart, pannenkoeken en speculoosijs!
Wie/wat is je grootste inspiratiebron?

Ik vlak van eten dan, neem ik aan. Ik denk dat ik dan ook ga voor blogs. Ik volg niet één specifieke foodblogger, en sla de foodblogs misschien zelfs liever over, maar vind het wel leuk om te bekijken. Als ik dan toch iets moet noemen, dan zeg ik toch het internet, eerdr dan kookboeken bijvoorbeeld. Best wel jammer.
Thuis koken of uit eten gaan?

Thuis koken. Ik sta er echt niet altijd om te springen om uit eten te gaan en koken vind ik superleuk om te doen.

Het lekkerste dat ik ooit gegeten heb is..

Dat kan ik echt niet zo in 1, 2, 3 zeggen, haha. Ik leef namelijk al 18 jaar. Er zullen wel meerdere dingen overheerlijk geweest zijn.
Wat is je favo cocktail?

Pina Colada, Sex on the beach en Mojito. Dat laatste hebben mijn vrienden mij doen leren drinken, haha.

Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?

Kaneel, kruiden en zout. Just the key.
Mijn favo snack is…

Fruit. En een vegetarische mini-loempia. En iets met hummus.
Wat zit er op jouw pizza?

Champigons en spinazie.
Wat lust je echt niet?

Bepaalde soorten vlees. En brood, daar ben ik ook geen fan meer van de laatste tijd.
Wat staat er op je food bucket list?

1000 calorie challange. Hell yeah.
Ik kan niet leven zonder…

Bananen, koffie en pindakaas.

 

Dat was ‘m alweer! Tot de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *