Menu Sluiten

De mooiste momenten van afgelopen tijd

Er zijn zo van die momenten die je blijft onthouden, die net iets dieper in je geheugen geschreven werden dan al het andere dat zich afspeelt doorheen de dag. En dan kunnen dat zeker ook slechte momenten zijn die je misschien liever wilde vergeten, er zullen er genoeg mooie tussen zitten ook. En daar gaan we ons dan ook op focussen! Ik heb een pen en papier erbij gepakt en dacht na over alle momenten die mij de afgelopen tijd zijn bijgebleven, ik mij nog kan herinneren én graag met jou wil delen. Want zo’n momenten dienen gewoon om gedeeld te worden! Deze laatste dag van de maand, van de zomer, is het uitgelezen moment voor een korte terugblik. Dus bij deze, enjoy reading!

  • de eerste ochtend dat ik wakker werd toen ik alleen aan het rondtrekken was. Zo bevrijdend.
  • De eerste keer dat ik kon rechtstaan op mijn surfplank (…ook meteen de voorlaatste keer, wel zo eerlijk om te vermelden). Ik ben er nog niet uit of surfen wel mijn ding is of ooit gaat worden, leuk was het op dat moment wel.
  • Alle momenten op het strand en in de zee. I love it. En dan liefst zonder zon, maar met veel wind en weinig mensen om me heen.
  • Terug beginnen hardlopen. Ik heb het deze zomer opgepakt en dit had ik eerder moeten doen. Gewoon verstand op nul, vroeg in de ochtend en terugkomen nog voor iemand anders wakker is. Ja, dat is voor mij vakantie.
  • Tijd inhalen met familieleden die ik té weinig zie. Dat was toch ook wel één van mijn bezigheden de afgelopen weken.
  • Bloggen. Ik heb er langer over nagedacht dan dat ik er al mee bezig ben, maar het was een goede keuze om de knoop door te hakken. Een blog starten. Iets waar ik sinds ik terug ben uit Amerika mee in mijn hoofd zit maar uit angst om een verkeerd beeld te creëren of negatieve reacties te krijgen, stelde ik deze keuze uit. Of het niet leuk genoeg te vinden en andere dingen meer en meer prioriteit beginnen geven. Ik ben niet iemand (ten minste, wil toch niet zo iemand zijn) die aan iets begint om het achteraf te verwaarlozen of er mee op te houden. Verkeerde keuzes maken mag, tuurlijk. Dat is het tot nu toe zeker niet geweest. Dus bloggen, hoort in dit rijtje zeker thuis.

Hopelijk had jij net zo’n fijne vakantie als ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *