Menu Sluiten

Update uit Stravelienland!

Goeiemorgen lieve lezers! <3

Even een korte update uit Stravelienland! Wanneer je dit leest, zit ik wellicht op het vliegtuig richting mijn meest geliefde land op deze aardbol, richting Spanje, voor de iets minder vroege vogels onder jullie (wat ik volkomen begrijp, voor velen en voor mij betekent vandaag de eerste dag na het laatste examen!), ben ik misschien al wel aangekomen.

Een koffer die klaar staat, een wekker die om 4u afgaat (voor dit ochtendmens hier gelukkig geen probleem) en een vliegtuig dat op 7u opstijgt. Ik heb er zó ongelooflijk veel zin in.

Als alles goed gaat wordt ik op de luchthaven van Madrid opgepikt en vanaf dat punt kan ik je niets meer vertellen. Ik weet nog, toen ik op uitwisselingsproject ging, hoe spannend ik die eerste dag vond en hoe het voelde om mensen te ontmoeten die nog nooit gezien had. Ik weet niet eens of ik in het Engels of het Spaans tegen hen moet beginnen…

We zien het allemaal wel. Komt helemaal goed. Die twee laatste zinnen, zijn mijn levensmotto. Tot binnenkort! En voor mijn klasgenoten; geniet van de vakantie! Jullie horen van mij!

Liefs,

Stien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *