Menu Sluiten

♥️ Moments To Love ♥️ #5

Things to love in life..Moments to love in life…Om het ‘positive thinking’-aspect even een boost te geven op mijn blog én in het leven, of om je gewoon te inspireren en te laten weten waar ik blij van werd deze maand. Of om er zelf ook eens over na te denken. Voor het geval je er deze maand nog niet bij had stil gestaan. De afgelopen maanden waren druk en intens. Ik ben in ieder geval blij dat het nieuwe semester weer begonnen is én dat de lente er (tussen het regen-stormachtige weer door)-stilletjes aan weer aan gaat komen. Vandaag laat ik jullie weer eens weten waar ik blij van werd de afgelopen maand! Lees mee!

♥️ Dat ik weer een duidelijk tijdsdoel voor ogen heb en een duidelijk trainingsschema naar mijn marathon doe, anders doe ik toch maar wat ♥️ dat ik in tegenstelling tot veel ander mensen, die storm helemaal geweldig vind ♥️ dat ik ongelooflijk veel rust in mijn hoofd ervaar sinds ik een paar dagen geleden de hele dag lang (lees: de hele. dag. lang) heb zitten schrijven, lijstjes maken en nadenken over mijn leven, om vervolgens de komende maanden van mijn leven duidelijk in te delen (ik zat even in een soort van midlife crisis) ♥️ onze lieve kat Valak, die 1001 kopjes per dag komt geven ♥️ monopoly spelen met Thomas en Clara, waarbij ook heerweer de kat zich rustig op het spelbord komt leggen ♥️ ontbijten met croissantjes op een random donderdagochtend ♥️ de marathon in het vooruitzicht, en dat ga ik nog wel een paar keer benoemen de komende vijf weken ♥️ een heel tof project in de toekomst over een paar weken, en daar horen jullie later meer over ♥️ dat ik binnenkort ein-de-lijk echt een tattoo zal laten zetten ♥️ elke keer als ik goedgezind terugwandel uit de Carrefour waar ik werk ♥️ een paar dagen ’thuis’ thuis zijn ♥️ wanneer ik mijn zus aankijk en ik exact weet hoe haar gedachtegang aan het verlopen is, en we naar elkaar lachen omdat zij doorheeft dat ik hetzelfde aan het denken was ♥️ mijn vliegtickets naar Spanje die geboekt zijn (cadeautje van de mama) ♥️ en dus over zes weken weer op het vliegtuig zitten naar de zon ♥️ twee keer frietjes eten in één week ♥️ mijn nieuwe activity tracker van Garmin, man, dat ding kan écht alles, mijn looptrainingen worden opeens een stuk minder saai ♥️ het feit dat ik me zojuist realiseer dat april één en al een topmaand wordt ♥️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *