Menu Sluiten

Currently…

¡Buenossss días todos!

Na een half uurtje yoga, twee uur Spaans studeren en twee boterhammen met pindakaas en confituur, leek het deze ochtend weer het perfecte moment te zijn om mijn loopschoenen aan te trekken.

Toch niet zo perfect…

Het lijkt wel alsof ik er gewoon níet in slaag om twee goede trainingen na elkaar te lopen. Zo was ik gisteren nog/weer helemaal blij met hetgeen waar ik mee bezig was, zo stond ik vandaag na 1,5km weer thuis. Inderdaad. Na één en een halve kilometer. Niet happy dus. Dat ik zo’n soort dag zondag maar niet voorheb.

Wellicht dat ik na een schrijven van deze blogpost een tweede poging onderneem. De dag is nog niet om. En het leven draait nu ook weer niet alléén maar om lopen en kilometers. Meer nieuwtjes uit Stravelienland?

Currenly…

…doing… snowboarden! 🙂 Ik had afgelopen week mijn eerste (en voorlopig enige, maar dat is niet vrijwillig!) snowboardles. Ik denk dat ik het wel leuker vind dan skiën, maar dat de eerste lessen gewoon nooit zo leuk zijn als iets doen wat je al kunt. We zien wel wat daarmee gebeurd. Eerst een beetje beter leren surfen deze zomer! // Mijn autorijlessen. Jep, nog steeds. Ik haal de ene stoot na de andere uit en ben nog steeds verbaast van hoe rustig mijn instructeur daaronder blijft. Ik voel mij in ieder geval wel (weer) goed achter het stuur, dat is even anders geweest. Mijn perfectionisme en rijangst spelen daarbij een rol en dat is niet helemaal onopgemerkt gebleven. Achja, dat hebben we straks ook weer achter de rug. // bloggen! Hopelijk zijn jullie mijn verhalen nog niet beu gehoord, want mijn loopavontuur stopt zeker nog niet na deze zondag!

…Loving…hardlopen, suprise haha! Soms toch, zeker niet altijd. Het is een beetje een haatliefdesverhouding geworden. Om te vertrekken heb ik vrijwel nooit zin. Eenmaal drie kilometer onderweg, weet ik weet waarvoor ik het doe. Ik kan niet wachten tot ik volgende week weer kan gaan lopen wanneer en hoelang ik maar wil. // vroege ochtenden, ideaal om duizend en één dingen gedaan te krijgen, die de rest van de dag niet meer zouden gebeuren.. // flashy loopoufits. Ik verzin altijd als ik in de stad ben wel een nieuwe reden voor nieuwe sportkleding. Mijn loopoutsfits gaan van roze tot oranje, standaard met roze kousen eronder. Mijn loopschoenen zijn paars. Ze zullen mij alvast niet omver lopen zondag.

…listening… Alvaro Soler. Elke dag. De hele dag. Ik denk dat ik zonder zijn muziek het Spaans nooit onder de knie had gehad.

…eating…smoothiebowls. En boterhammen met pindakaas, dus. En sportdrank, zelfs op de dagen dat ik niet sport. #quilty

…drinking… matcha latte met amandelmelk. Ik bewaar het nu voor in het weekend, want het duurt wel eff om te maken.

…doing… yoga! Het was in eerste instantie voornamelijk uit noodzaak, omdat ik merkte dat mijn lichaam niet bepaald soepel is en dat ik daardoor constant met spierpijn rondloop. Even stretchen elke ochtend doet dus wonderen. Meer van te moeten dan van te willen. Anders werken mijn spieren tijdens het lopen niet meer mee. Een uitprobeerseltje waar ik me binnenkort nog wel meer in wil verdiepen. Goed om mijn hoofd leeg te maken!

…dreaming…20km uitlopen, samen gaan wonen met mijn vrienden, de zomer (nogmaals) in Spanje doorbrengen, gaan backpacken in Ierland, reizen door Azië, mijn rijbewijs halen, met dat rijbewijs (en die vrienden) gaan roadtrippen, een hond adopteren,…(maar we zullen beginnen met dat eerste eerste! :))

Liefs en tot schrijfs!

Stravelien <3

IMG_20180910_223620_391.jpg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *