Menu Sluiten

Dingen waar ik niet van hou

Laatst deelde ik een lijstje (btw, ik schrijf het liefst alles op in de vorm van lijstjes, misschien wel liever dan doorlopende teksten, zoals je al gemerkt heb of vast en zeker gaat merken aan mijn blog, iets met chaos en structuur in mijn hoofd…), laatst deelde ik dus een lijstje van maar liefst vijftig dingen, kleine dingen weliswaar, naast vrienden en familie, omdat ik dat te vanzelfsprekend vond, 50 dingen waar ik gelukkig van word! Vandaag is het tijd voor een ander onderwerp: alles waar ik niet heel/ helemaal niet blij van word. Dan wel geen vijftig dingen deze keer, zoveel zou ik er niet kunnen verzinnen, daarvoor vind ik het leven veel te leuk! 🙂 En trouwens, een iets of wat negatieve blogpost mag ook niet te lang zijn, daar wordt een mens niet beter gezind van.

Dat gezegd hebbende, vandaag deel ik alle momenten of situaties waar ik liever niet in terecht kom.

  1. Piekeren over van alles en nog wat waar ik op dit moment toch niets aan kan veranderen, überhaupt niet te veranderen vallen of die niet aan mij besteedt zijn om op te lossen.
  2. Slaaptekort. Gebeurd wel eens. Denken dat het allemaal wel gaat lukken en dat die drukke planning zéér te doen is. Blijkbaar niet. Achja.
  3. Teveel verschillende geluiden door elkaar horen. Hoeft niet eens luid te zijn. Ik krijg al stress als iemand naast mij aan het bellen is terwijl de wasmachine aan het draaien is.
  4. Niet goed weten (of gewoon, niet weten) welke richting ik op wil met bepaalde zaken in mijn leven op dit moment. Knopen doorhakken. Keuzestress.
  5. Mensen die een onbuigbare mening hebben en een ander standpunt weigeren aan te horen. Of geen moeite doen om de zaak eens van een andere kant te bekijken.
  6. Een natgeregende bril en niks kunnen zien, vooral tijdens het fietsen. Iedereen met een bril, weet waarover ik praat.
  7. Een gebrek aan inspiratie op momenten dat het echt nodig is, en vervolgens met een leeg wit word-document of blok lijntjespapier voor mijn ogen zitten. Het komt niet vaak voor en het omgekeerde gebeurt gelukkig vaker, maar het zorgt op dat moment voor de nodige frustraties.

Dit waren mijn zeven grote levensfrustraties! Herken jij hier iets van? Laat het weten bij de comments!

Liefs,

Stien

 

1 reactie

  1. Charlotte

    Ik herken zeker “mensen die een onbuigbare mening hebben en geen andere standpunten willen aanhoren”. Dit is zo vervelend en telkens dat het gebeurd, word ik hier ook gewoon heel gefrustreerd van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *