Menu Sluiten

Foto op canvas van Topdoek.nl!

Is het niet jammer dat we anno 2019 steeds meer foto’s maken, en er steeds minder laten afdrukken? Onze smartphones en laptops staan vol- overvol- met de leukste plaatjes van de zomer, van feestjes, van onszelf en van anderen, waar uiteindelijk weinig mee wordt gedaan. Of helemaal niets. Tot het geheugen aangeeft vol te zitten en we wel íets moeten verwijderen. We zijn er allemaal schuldig aan.

Zo stortte ik mij een paar weken geleden nog op het maken van fotoboeken van de afgelopen zomer en mijn tijd in Spanje (wat trouwens een superleuke bezigheid was, ik stond bijna weer op punt om mijn koffers te pakken, maar dat zal voor over twee maand zijn! 🙂 ), zo kreeg ik afgelopen week een ander héél tof pakketje binnen. En daar vertel ik jullie vandaag graag meer over!

Een tijdje terug werd ik benaderd door Topdoek.nl met de vraag of ik zin had om een foto op canvas naar keuze uit te kiezen. Dat doe ik natuurlijk met veel plezier!

Omdat ik toevallig vorige maand een supertoffe fotoshoot achter de rug heb met de geweldige Tysje van http://tysjeseverens.com/, kwam dit moment als geroepen om eens een foto te laten vergroten. Sommige momenten moet je gewoon koesteren en daar is deze dag er één van. Ik besloot voor een zwart-wit foto te gaan omdat dit op de meeste plaatsen in huis wel zou passen en ik dit gewoon vaak het mooiste vind.

Ik ben heel blij met het resultaat! Na slechts een paar klikken en een paar dagen levertijd, werd mijn pakketje bezorgd. De keuze aan soorten canvassen en formaten is heel groot, ik ging voor een foto op canvas groot maar er zijn echt tolloze mogelijkheden qua afmetingen en materialen. Ook hebben ze collages, wereldkaarten, posters en meer. Ideaal om cadeau te geven of je eigen muur mee op te vrolijken. Ik ben alvast enthousiast! Kijk je mee naar het resultaat?

IMG_0001IMG_0003IMG_0004IMG_0007

IMG_0006#StravelienAd. Dit artikel werd geschreven in samenwerking met https://www.topdoek.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *