Menu Sluiten

Mijn vier favoriete blogs én bloggers

Ik heb al talloze blogs gevolgd in mijn leven. Om iets specifieks te zoeken, omdat ik ze gewoon toevallig tegenkwam via een andere bron of omdat ik de naam las of hoorde en nieuwsgierig gemaakt was. Ik las teksten. Véél teksten. Heel veel goeie teksten en heel veel slechte teksten. Echter zijn er niet evenveel mensen die ik op dit moment nog volg. Bij de één hield ik het zo’n vijf minuten vol, bij de ander had ik het na een paar weken wel gehad en bij een klein groepje, van zo’n vijf mensen, bleef ik hangen. Hun teksten bleven hangen, hun persoonlijkheid bleef hangen en de onderwerpen waarover ze schreven waren boeiend. Boeiend genoeg, dat ze hun plek verdienen in mijn lijst. Een lijst van mijn top vijf blogs én bloggers in bloggerland. Ik heb er even over nagedacht welke top 4 ik zou samenstellen en kwamen uit op de volgende 4 namen. In willekeurige volgorde.

Vijf namen waarvan ik vind, dat je ze op zijn minst even moet googlen. En liefst even blijven om te lezen. Maar dat laat ik helemaal aan jou over. Ik kan ze alleen maar aanraden. Doe ermee wat je wilt!

  • https://www.laurabrijde.com/

Lau(ra) van Laurabrijdag, het vroegere Runninglau.com. Een heel inspirerende blog van een 21-jarige, pas afgestudeerde vrouw over hardlopen, reizen, haar Erasmusproject en haar leven dat ze op dit moment aan het leiden is in Spanje.

 

  • http://www.blogaholic.nl/

Een blog bombol tips voor, jawel, bloggers. Ze schrijft bijna dagelijks over een ander onderwerp dat bij bloggen komt kijken. Ik volg haar pas sinds ik zelf een blog heb en was nooit zo ver geraakt zonder haar! Dit is echt the Key voor beginnende bloggers!

Blogaholic.nl, blogtips van A tot Z

 

 

  • http://www.lisanneleeft.nl/

Een 24-jarige vrouw die een superleuke blog heeft waar je een paar keer per week terecht kan voor een nieuw artikel over heel uiteenlopende onderwerpen: over positief in het leven staan, persoonlijke stukken, lifestyleartikels en meer. Toch nét even dat tikkeltje anders dan vele andere blogs.  Ga maar eens kijken als het van mij afhangt! 🙂

Lisanne Leeft

 

 

  • http://www.dekleinedingen.com/

“Een Belgische lifestyleblog over bewust leven”, aldus Taïs zelf. Een heel toffe blog om te volgen, over van alles en nog wat om goedgezind van te worden! 🙂 Je vindt er ook enorm veel recepten op terug, recensies over boeken en andere dingen die haar bezighouden. Ik volg haar nu een klein jaar en raad dit vaak als eerste aan mensen aan.

De kleine dingen

 

Dit waren die van mij! Ik ben heel benieuwd naar wie jullie nog volgen.

Liefs,

Stien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *