Menu Sluiten

Wist je al dat…#gettoknowmebetter

foto van Stien Gobeyn.

Wist je al dat…

  • …dat ik tijdens de examenperiode mijn koffieverslaving heb opgelopen? Terwijl ik vroeger niet eens koffie lustte en echt wel aan mijn dag kon beginnen zonder het achterover kappen van zo’n zwart kopje genot. Vooral de examens krijgen daarvan de schuld. Ik weet niet hoe dat volgend jaar aan de universiteit gaat uitdraaien, maar ik consumeer, afhankelijk van welk vak er de volgende dag op de planning staat, tijdens die periode nét iets meer cafeïne dat goed voor me is. Daarna ben ik koffie gelukkig zo beu gedronken, dat ik makkelijk weet af te kicken. Kan toch niet zo gezond zijn allemaal.
  • …ik geen frisdrank lust? Dat compenseert mijn probleem van hier boven wel, haha. Ik vind gewoon de prik niet lekker en zelfs spuitwater krijg ik niet binnen. Daarbij vind ik het ook veel te zoet waardoor ik na een half blikje al vol zit. Heel af en toe, in de zomer als het warm is, bestel ik nog wel eens een Fanta lemon maar het liefst gewoon water, ijskoffie of thee.
  • …dat ik meer blogberichten in mijn ‘concepten’ of bij ‘verwijderd’ heb staan, dan dat er ooit effectief gepubliceerd zijn op mijn blog? Om verschillende redenen waren die toch niet de moeite om met de buitenwereld te delen. Ik zou al die teksten eens achter elkaar moeten plakken en er een samenhangend verhaal voor jullie van maken, haha. Als dat geen idee is.
  • …mijn google-geschiedenis vol staat met zoektermen als ’taalreizen’, ‘werken in het buitenland’, ‘Nmbs-europe’ of ‘booking.com’? Zelfs wanneer ik totaal geen plan in mijn hoofd heb van waar ik naartoe wil gaan, ben ik zo ongeveer wekelijks een anders reisje in elkaar aan het steken. Ik zou nog beter toerisme dan drama studeren, haha.
  • …één van mij grootste doelen dit jaar is om zelf een boek te schrijven? Dit roep ik al zo ongeveer drie jaar. Beetje ironisch, want ik loop nog niet eens drie jaar met een idee als concept en onderwerp rond. Nu het er wel is, ontbreekt er vooral tijd om er effectief iets mee te doen. In de toekomst hoop ik er werk van te kunnen maken! Liefst dit jaar nog, dus wel.
  • …mijn telefoon checken het eerste en laatste is dat ik doe op een dag? Dat is geen goed iets om je dag mee te beginnen en al helemaal geen meerwaarde om snel in slaap te vallen, en toch doe ik het. Zolang ik alle uren daartussen nuttigere dingen doe, heb ik er vrede mee. 🙂
  • Ik vaak ‘ja’ zeg wanneer ik eigenlijk ‘nee’ bedoelde? Wanneer iemand iets zegt of van me vraagt bijvoorbeeld. Die ‘ja’ komt er zoveel sneller uit en lijkt zoveel makkelijker gezegd. Daarnaast wil ik dat anderen geen slecht beeld van mij krijgen én ben ik tamelijk impulsief. Draait vaak uit in dat ik iets tegen mijn zin aan het doen ben of niet meer weet waar ik aan begonnen ben, maar zo is het nu eenmaal.
  • Ik sinds jaren standaard havermout als ontbijt eet? En koffie, maar dat weten jullie nu vast al wel. 🙂
  • Ik mij zó goed voel wanneer ik net een tekst heb geschreven, en besluit dat ik het niet beter kon verwoorden? Soms heb je toch dat gevoel, als je anderhalf uur lang aan één stuk door hebt geschreven. Er zijn genoeg gevallen dat ik het tegengestelde voel, hoor, maar heel soms…
  • Dat ik daarnaast ook heel blij wordt van héél veel zonlicht ’s ochtends als ik wakker word, van Disneyfilms, home parties en met de hand geschreven brieven?

Dat waren tien random facts over mij! Misschien nieuw voor sommigen onder jullie, misschien herkenbaar voor zij die mij al kennen. Het ging mij nog redelijk makkelijk af om er tien te bedenken, ik zou zo nog wel even kunnen doorgaan. Let me know als je ze zelf herkent!

Liefs,

Stien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *